esmaspäev, 3. september 2012

Kell on üksteist õhtul ja ma olen juba kodus!!
Asjad on ikka üdini halvad augustis-septembris. Rahvast ei liigu peaaegu üldse, Kui augusti esimesel poolel oli veel midagi, siis nüüd on tüiesti vaikus. Ainult vihma kallab kogu aeg. Täna avasime baarigi alles kell kümme, sest selliste ilmadega pole mõtet varem.

Ja kuna vihmaga ei liigu rahvast, ning tööd pole vajuvad ka poisid longu.


Poisid sellepärast, et Saiha on siis nüüd ikka tagasi, aga eelnevalt tulevikule mõeldes kauplesin ka tööle tulepoiss Jacki baaritööd tegema. On teine selline tore ja rahulik poiss, kutsub mind kogu aeg emaks.




Rahulik on ta täpselt nii kaua kuni ilmub mõnigi turist, kes meie alal istet võtab, siis on poiss kohe esinemise peal väljas ja mitte halvasti. Kuna ajad on nigelad, siis võimaldan talle õhtu jooksul vaid liitrikese bensiini, et oskused raisku ei läheks ja poiss rooste :)

Baaris on ta muidugi natuke nigelavõitu praegu ja ega ta ilmselt põhitööna baari jäägi. eks ikka rohkem kõrghooajal õhtuti tuleshow on tema nael. Aga väiksestviisi ta ikka saab ka sisseviskamisega hakkama, kuigi inglise keel on kehvavõitu ja lugeda kirjutada ei oska ta ka inglise keeles. Aga ega ma isegi kõige tugevam pole selles suhtes. Saiha muidugi koolitab teda ka enda kõrvalt tasapisi. Nii, et arvan kuu aja pärast ilmselt ümber vead. Tegelikult ega ma mõelnudki teda päris baaritöö peale palgata, ikka nii, et tore kui ta saab päeval õllede etteviimisega hakkama, ning mõne lihtsama tellimusega, põhiline töö tal ikka õhtul.
Plikaussid on muidugi peale mu ähvardust, et lähevad koju, kui intriigitsevad, nagu ümber vahetatud, liialt sõbralikud. Saihale tehakse isegi süüa, muidu ainult õelutseti. Näis kaua see rahulik aeg kestab. Sest Jeck tuli randa tööle tagasi "Kurenbari" See on siis ülejärgmine baar peale meid. Vahel on ainult "Dolphin" Ma teadsin tegelikult sellest juba üleeile, esiteks ütles mulle Bizet, et Jeck tuleb tagasi ja eile rääkis Saiha, et jeck läheb Skayga ühte baari. Saihast nats kahju, kaks ta endist sõpra nüüd ta vaenlased ja veel nii lähedal tööl ka, aga loodan, et rohkem ei tekki nende vahel probleeme.
See siis ongi meie kuulus Bizet, kes vahendab poisse tööle ja vaatab, et kokku ei trehvaks need, kes ikka kuidagi kokku ei sobi. Seekord läks muidugi tal viltu, sest meie omad läksid ju ikkagi riidu. Ometi andsin talle ka täna vihje, et meil oleks oktoobrist juba mõnda poissi veel vaja.

Saiha lubas küll ka seda asja ajada ja rääkida ka oma vennaga. Eks näis, mis tuleb. Rendi summa ka veel ikka lahtine, osad räägivad 1000$ kuus, osad, et tuleb 600$. Kõrge rent ikkagi igatepidi.







Nii ja nüüd asja toredamast küljest. Reiks on kuue kuuga maha võtnud kena 15 kilo.
Kodust tulles olid kõik T-särgid trimmis ümber kõhu ja kohalikud tited arvasid, et Reiks on Buddha, aga nüüd lähevad talle selga ka need särgid, mis mina tema kapist oma jaoks kaasa võtsin.



Arenguruumi veel muidugi on, kui võrrelda Saihaga, kes ka Reiksi särki selga proovis ja sellesse ära pidi uppuma. Ma sain ikka südamest naerda üle pika aja, kui 50-e kilone kutt ajas 150-se kuti riided selga!


Sama muidugi minulgi, 80-e kilosest mutist on kuidagi alles jäänud 70 kilo.
Eile õhtul pesin need teksad, mis kodus kuidagi jalga ei mahtunud, aga igaks juhuks said kaasa haaratud, et kellelegi ära anda, aga nüüd siiski omal jalas juba on, ära. Et need hommikuks ära polnud kuivanud, mõtlesin, et panen need püksid, millega tulin. Armas taevas! Need ei tahtnud kuidagi enam üleval seista. Tõmbasin püksirihmaga koomale ja panin pika särgi peale, et kokkukrousitud värvel väga silma ei paistaks.

Natuke veel ja saan kõik mahajäänud riided vist paluda järgi saata! :)

1 kommentaar: