neljapäev, 30. august 2012

Tundub, et järjejutu saab praeguseks lõpetada, ei taha ära sõnuda, aga hommikul kell kaheksa oli kohal Jack - see uus poiss, ning peale kaheksat, kui tulin kodust telefoni järelt - oli platsis ka Saiha.

Vehkis usinalt luuaga, ning õpetas teist välja. Arvasin, et on madalam kui muru, aga ei, võib olla ainult tibake vaiksem. See muidugi arusaadav, sest koju mineku asemel jõi ta nädal aega pealinnas. Reiksi joomarlus on vist nakkav:)!
Aga baari äpardused muudkui jätkuvad. Täna ütles üles elektrisüsteem. Lihtsal põhjusel - vihma ja tormide perioodil on õhus nii palju niiskust ja meresoola, et see sööb kõik läbi. isegi on tunne nagu soolaheeringal, kui rannast koju tulla.
Öösel oli olnud Otresel tulekahju, mis täpselt põles ei tea, aga küll see selgub. osad räägivad, et ainult mets, osad teavad ka, et paar bungalowde kompleksi läks tulepoaks. tahtsin meelitada Laurit sinna sõitma, aga tal polnud aega. Uus esti "ürimees" Sten lubas vaatama minna ja õhtul tulla informeerima. Kui tal ikka on tuju tulla. Täna meestel jälle uus istung temaga. Tahavad ikka kangesti pundiga rannabaari osalust saada, aga meie tingimustega ei taheta nõustuda. Loodavad tulla rahata punti. Otsigu lolle
Staffile ajasin udu ja teatasin, et kui ei olda enam sõbrad, lööme pundi laiali - eriti plikad. Nüüd on selline ilus rahu, et hakka või uskuma. Elame-näeme, kaua see kehtib, ja mis järgmiseks tuleb. Igatahes hoiatasin mõlemat poissi nüüd ussitamise eest. Ega nad sellest õppust ei võta vist, on ju parajad kergeusklikud kõik, aga äkki.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar