kolmapäev, 12. september 2012

Pagan, on ikka ilmastik!
Eile-üleeile võis päikest võtta, täna käisin kodus kampsuni järel. Ma elan lõunamaal ja mul on praegu kampsun seljas ja pikad teksad jalas :)! Hea, et varbad veel ei külmeta.
Hommik tundus päris normaalne, aga kella kümneks oli juba vihm, ning tuul täisjõus.

Kõik kohalikud kõnnivad ringi jopedega, küllap olen minagi siis nendega sarnane külmavares. Plikad on kolmekesi kägaras diivanil nagu külmetavad kutsikad, kel ema kodust ära läinud.
Merel on nii suur lainetus, et saartelt saabuvaid paate on lausa õudne vaadata. Nende valgete nahas küll olla ei tajhaks, kes praegu randuvad. Ameerika mäed lõbustuspargis on ilmselt nali sellise kilukarbis randumise kõrval, mis meil muuli ääres toimub. Kisa ja kilkeid on ikka üle ranna kuulda. Mõni paadike ei saagi kohe randutud, vaid tiirutab enne veel merel paar ringi, kuni on leidnud sellise lainevahe, millega end kiiruga muuli kõrvale sättida, enne kui puruneb. Uhhhhh!
Ja hommikul sain jälle natuke targemaks selle maa ja rahva koha pealt.
Mingi suvaline prostituut hüppas äkki nuttes meie baari ja hakkas poistega, eriti Saihaga midagi seletama. Ise oli sellise katkutud välimusega. Kui ta oli tükk aega midagi seletanud, raputas poiss pead ja tuli ära. Siis seletas plika ilmselt sama jutu Menlongile. Meie ussikesed kuulasid ka kõrval pealt suud töllakil. Pärast, kui plika oli ära läinud, pärisin poistelt aru, milles asi. Selgus, et plika oli "Kurenbaris" (seal kus siis meilt välja löödud Skay ja Jeck nüüd tööl on), mingite valgetega tuttavaks saanud. Need olid teda sööma kutsunud. Loomulikult tuli plikal selle eest siis ka vastavalt teenust osutada. Mingi värk aga oli olnud selle teenuse osutamisega valesti, ning barangid olid hoopis plikale peksa andnud. Kuna Saiha eriti ei tahtnud üksikasjadesse laskuda, siis kahtlustan, et tegu võis olla mingi perversse nõudmisega, millest tüdruk keeldus.
Igatahes oli ta hotellist minema tõmmanud, kui oli keretäie kätte saanud ja tuli otse meie baari, et nüüd Saiha aidaku teda. Ma nagu esiti ei saanud asjale pihta, et miks minu üks stafist peaks mingil plikal aitama need valged üles leida ja kätte maksma tema eest. Aga tegelikult on poisil hoopis selliseid "toredaid" sõpru, kelle poole saab tasu eest pöörduda ja kes siis asja nii öelda ära lahendavad. Vaat siis, kusmul hämara taustaga staff olemas. Ega ma eriti ei imestanudki, tal on poisikesena olnud nii kirju elu, et pole ime kui kõiki ja kõike tunneb.
küsisn, et kas aitab siis kätte maksta, aga ta ätles, et seekord mitte, kuna asi sai alguse tema nn. vihavaenlaste baarist ja pole üldse kindel, kas see pole taas tema jaoks üles seatud lõks. Khmeerid pidid üsna pika vihaga ja kättemaksuhimulised tema jutu järgi olema. peksa saanud prostituut küsis abi Melongilt ka, aga see ka keeldus otsesest abist, oli andnud vaid mingi teise kohaliku kontaktid, kes võib-olla aitab.
Vot milline maffia siis meil siin! Tegelikult on kõik asjad sin kellegi kontrolli all ja ka prostituudid ilmselt alluvad kellelegi, nii nagu teisdki kaubitsejad.
Käepaelamüüjad maksavad osa oma päeva teenistusest ühele sepale, kes lihtsalt rannas tolkneb khmeeride ranna alguses. ilmselt teevad seda ka maniküüri- ja masaazimutid. Nemad viskavad teinekord veel dollari ka baari omanikule, kui paaris sees töötavad. Huvitav kas kerjustel ka oma boss on??? Kui on siis on küll ikka kohutav,nende pealt küll teenida ei tohiks. Niigi õnnetud teised. kahtlustan, et poiste randa tööle toimetamise eest maksavad need poisid samuti bizetile. tema on nende vahendaja ju. peaks kunagi Saihalt küsima, mis nipiga ta meie baari tööle sattus. ta on siin eelnevalt ka töötanud vana bossi ajal, aga ei saanud bossi naisega läbi ja see oli ta minema ajanud. korra tuli see pai jutust välja, kuid see ei pruugi veel tõsi olla. Mul pole ta enda käest olnud meeles küsida. Äkki avaneb mingil päeval võimalus, kui muidugi meeles on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar