laupäev, 17. november 2012

Üle pika aja oli baari avamine jälle selline nagu kevadel. Tulen, äratan stafi üles ja hakkan neisse uuesti sisestama eelmistel päevadel õpetatut, sest kõigil on ööga "kõvaketas" tühjaks jooksnud! :)
Tegelikult on asi selles, et Saiha jäi taas haigeks kõvasti.
Ja teised on ikka veel nii lambaantsud, et pean kõrval seisma ja näpuga näitama, mida hommikul teha. Ise ei tulda kuidagi selliste pisiasjade peale, nagu rannast prügi kokkukorjamine, või tee puhtaks pühkimine. Jama ka selles, et Saiha tegi kõik kokteilid, ning oli ka kassas, kui ma ära tahtsin käia. Aga noh, katsume selle nädala üle elada, ta ju ennegi kodus olnud haigusega. Eks Khemera peab kahe eest nüüd pingutama.
Eks ta ongi tubli, aga mitte nii piisavalt. Või pole tal seda erilist hommikust sisseviskamise fiilingut. Praegu on igatahes lausa vaikus baaris. keegi ei hüüa kuskilt mööduvatele tüdrukutele, et kui poisssõpra vajad astu baari, või ei küsi mõne mehe käest, et mees kas valan hommikuõlle välja!
Tegelikult ongi praegu tunne, et Saiha oleks nagu baari maskott, ta oskab kõike, teeb kõike iseseisvalt, temal saab nõu küsida ja ta kuidagi hoiab ka teised liikumises. Nagu teda pole, on krahh. Isegi ilm keeras hommikul vihmale.
Tyra istub jummala tujutult.
Tema ja Khemera vahelt on juba paar nädalat tagasi must kass läbi jooksnud ja nad ei räägi eriti rohkem, kui tööasju. Saiha oli see puhver neil vahel. Loomulikult on ta nüüd õnnetu.
Hommikul tuli Sofia ja tegi vaid turutellimuse. Ta oli juba eile palavikus, aga täna lausa hõõgus.
Saatsin ta koju, ehk saab päeva-paariga terveks. Muidu olen täiesti jamas. Hooaeg kogub tuure ja meil vaid kolm poissi sel nädalal. Reiksigama arvestada ilmselt ei saa, ta jälle mustas augus. Ei taha nagu Laurile ka helistada, et saatku mulle see läti poiss äkki randa appi, kasvõi baari kokse tegema. Ega ta küll ilmselt ei tahaks hommikust õhtuni nädal töötada ka.
Nii mul on siis hetkel liikumas vaid Tyra, kes natuke räägib inglise keelt ja alati rõõmus Amap, kes alles õpib esimesi sõnu.

Ilmselgelt on ees ootamas vaikne nädal!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar