neljapäev, 22. november 2012

Ei ole kõige teravam pliiats meie uus poiss Pizal. Võrreldes DJ-ga, ehk Amapiga, kes ei rääkinud kuu tagasi ühtegi sõna inglise keeles ja nüüd vehib valgeid grilli kõrvalt sisse visata nagu naksub, ei suuda uus poiss oma inglise keelega mitte midagi teha.
Ainus, mille peale meister on, on magamine. Võiks öelda, et kuldmagaja.
Kohe teise päeva hommikul, kui olime eelmisel õhtul ööturul möllanud, ei suutnud poiss silmi avada kuni kella kaheteistkümneni. Teised kolm avasid baari, tassisid ta voodiga taha nurka, panid muusika kõrva äärde mängima jne. ei midagi. Mees ei keeranud külgegi!
Ja eile jälgisime teda kogu päeva silmanurgast. No ei ole seda särtsu, mida rannas vaja läheb! Kham on esiteks kehv õpeteja, nii, et teise päeva õhtuks oskas Pizal vaid õlut valada. Kliendile esitad arve, suits püsti suus ja koristada ka enda järelt ei suutnud. Selle pidin mina talle selgeks tegema, aga ega suurt kohale vist ei jõudnud.
Saiha tuli kodust tagasi, lootsime, et äkki nüüd võtab temalt õppust, mida teha ja kuidas olla - aga ei. Ehmatas hoopis kinni end, nähes teiste kolme kuraasikust ja kuuldes nende spetsiaalseid kilde sisseviskamisel. No täna anname viimase võimaluse, äkki saab end käima lülitatud. Kui ei - pole midagi teha, otsime edasi uut poissi, kes oleks see parim meile.
Baari ehitus venib ka ikka täiega. Kolme päeva jooksul pole mingit liikumist toimunud. Kõik seisab praegu elektriku taga.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar