reede, 16. mai 2014

 Tekitasin oma poisteklubile hommikul taas trussiku šoki!
Hakkasin lihtsalt vetsusid pesema, sest  need olid ikka täitsa käest ära. Tyyt koristab teisi, aga temal käib see töö limps-limps ja kaelast ära. See, et seinu peaks ka kord nädalaski harjaga nühkima ei mahu nende pisikesse peakolusse kuidagi. Ja tagatipuks selgus, et Tyydike ei saagi koristada korralikult, sest pole ju vett. !!!!!!! Tal on pidevalt see vabandus. Klaase ka ei saa pesta, sest vesi niriseb ainult.  Muidugi niriseb, kui on kuninglikud pühad taas ja kogu pealinna, ning ümberkaudsete külade untsud tulnud rannapuhkust nautima. Vett ei jätku siis randa.
Ok, tühja sellest, aga oma kaevu veega, mis joogiks ei kõlba, saab pesta peldikuid küll. Kukkusingi siis suurpuhastust tegema. Tegin ära - ahvikesed vahtisid silmad nööpis peas kõrvalt. ning siis tegingi neile üllatuse. lasin kõigil kapiuksed lahti teha. Mis selgus - igal poisil kolm kappi käes, külastajatele mitte ühtki. No siis läks inventuuriks. Tõin kohe varakult suure kilekoti valmis, sest nagu arvata oli, hakkas iga kolmas pesuhilp pesusse rändama. Sihukest s...maja annab alles otsida, nagu kappidest välja koorus. Tõelised poisid, kogu riidemajandus oli kõigil üksainus suur rull kapis. Ja, et sellest veel vähe poleks, lasin ka baaritagused toolid üle käia. Pesulasse minekuks sai kohe päris hiigelkott täis. Krabasin ka Kobra mustad särgid pesusse, sest taadil ühe käega neid kehv nühkida, triikimisest rääkimata. Aga taadil ka miski pruut tekkinud ja vaja ju nüüd kobedam välja paista.
 Nõndaks - ning siis avastasin toolide ümbert ja alt veel miski kena kirju hunniku - poisteklubi truuparid (trussikud), kasinasti paarkümmend paari. Kelle omad? küsimusele vastati, et ei tea.
Mis kuram - ei tea! panin kilekindad kätte ja kukkusin sorteerima, ikka nii, et 1 hunnik - Tyyt, 2 hunnik - Saiha, 3 Hong jne. Vot siis mehikeste silmad suureks läksidki - kuidas memm teab, kellele missugune trussapaar kuulub. Tegelikult ega ma teagi, rapsisin umbropsu ja mälu järgi. Neil ju praegu see mood, et teksad ripuvad põlveõndlas ja aluspüksid on kaenla all. Asi siis värvi näha. Aga Antsude ajju see nipp ei mahtunud. nende silmis sain taas Buddhaks, kes isegi püksivärvi teab.
Kuid hullumaja sain vähemalt koristatud. Ja kui juba koristamisega mina olen algust teinud, siis lasevad poisiuntsud inertsist edasi. nii meil baar taas natuke kobedamalt koristatud saigi. Ühtlasi panid Chay ja Tyyt paika ka äralibisenud katuseplaadi, mida AKaido ehitusmees siiani ei suutnud paigaldama tulla. Selle üle ma muidugi ei imesta!
Poiste auks, pean ütlema, et olen neil tihtipeale buddha. Eilegi olin, kui miski valge arvas, et jube lahe on süüdistada staffi telefonivarguses, kui ise ei mäleta kuhu telefoni pistis. Mängis teine siin sõbraga piljardit ja üks hetk tõstis kisa, et tal telefon ära tõmmatud. Olla rääkinud telefoniga ja peale kõne lõppetamist telefoni piljardilaua äärele pannud. Poisid hakkasid otsima, mina vaatasin kaamerad läbi. Sell lobises jah telefoniga päris pikalt, siis astus piljardilaua äärde, torkas telefoni taskusse, tegi paar lööki ja läks vetsu. Saatsin poisid vetsu vaatama - ja ennäe - telefon kraanikausi ääre peal kenasti omanikku ootamas. Sell aga hakkas selle asemel. et õnnelik olla hoopis röökima, et tema pole seda sinna pannud. Kutsusin ta siis telekat vaatama, kus ilusti näha, kuidas ta oma telefoni taskusse topib ja viis pissile läheb. Ohh, ei, puhas silmapete tema meelest - sest siin maal on kõik vaid vargad! Olgu peale- oleme oleme, pea-asi, et ei karjuks rohkem! Aga ilma asjata ma ei lase poisse vargaks tembeldada, pigem kaitsen neid mõne rassisti ülbuse eest.
Ning, et asi valgete puhul täiuslik oleks istuvad mul praegu baaris kaks aussiet, mees ja naine - kimuvad jointi ja kohe tulles teatasid, et peavad maksma  sajataalasega, sest nemad olla automaadist saanud naljaka sajataalase ja ei taha seda. Küsisin siis näha, ning peale visuaalset kontrolli ei taha ka mina seda raha. Näis mis saab, kui nad maksma hakkavad. Nii valet valeraha ei trükita meil ka Buddha-altari tarbeks. See on ikka tõeline Serla paberi raha. Loodan, et neil on ikka tõelist raha ka rahakotis, muidu tuleb skandaal. Millegi pärast mulle tundub, et selle järgi asi lõhnabki, ilmselt valiti lihtsalt meie pleiss välja, et hakata teemat arendama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar