esmaspäev, 28. aprill 2014

 Nii, väheke uudiseid siis meie "seebiooperi" fännidele!
Saiha võtab naise seekord võib-olla!
Võib-olla seepärast, et kuni eilse õhtuni oli ikka veel suur armastus, aga siis läks natuke viltu kõik. Poiss läks viieks päevaks Phnom Penhi sõbrale külla, aga kuna raha lõppes otsa, siis tuli neljanda pöeva õhtul tagasi. Pruudile ta seda ei teatanud, sest oli oma järjekordse telefoni pealinnas rahaks teinud.
 Noh, jõudis siia, võttis moto ja kimas plika juurde. Kõik olid rõõmsad ta tuleku üle. No nii, poiss siis tegi minutit viisteist seal murr-murr ja lendas baari tagasi. Jõudis baari, ning siis tuli meelde, et ta lemmikteksad plika käes. Egas midagi - motole hääled sisse, ning tagasi. Läks tasakesi tip-tap tuppa ja kuulis kuidas tüdruk telefonitsi kellegagi mesijuttu puhub. Ossa pagan! Eks veri läks keema, krabas plikalt telefoni ja tahtis teada, kes teisel pool toru otsas on. Poisi häält kuuldes valitses teisel pool aga vaikus. poiss polnud loll, jättis numbri endale peopesamällu. ja ühtlasi tegi kindlaks, et sellele numbrile on tüdruk helistanud korduvalt, samuti on plikale helistatud. Noh, tuli siis tagasi ja helistas siit minu telefonilt. Vastu võttis miski kutt. Saiha häält kuuldes lõpetati kohe kõne.
Nii, ja nüüd on siis mehike mul siin terve öö seda asja seedinud, ning tuli järeldusele, et tegemist on tüdruku vana kallimaga, kellel juba naine ja lapsedki. Saihad ilmselt on aga hea ära kasutada, lähen lollikesele mehele, aga naabrimehega sehkendan ikka edasi. Ja kui juhtub, et lapse saan, siis pole miskit halvasti - mees ju olemas.   Poleks uskunudki, et see poiss ka nii loogiliselt oskab kohati mõelda. Edasi muidugi hakkas tal juba fantaasia tõispööretel tööle ja ta kujutas ette, kuidas ta imevaikselt ära kustutatakse. Oli päris jube kuulata nende igasuguseid variante, mida neil siin on kasutatud, et abikaasast lahti saada.  Lihtsalt kadumine on selline väike asi, aga tavaliselt saadakse lahti pikaajalise tää tulemusena. Inimene sööb pikka aega enese teadmata mõningaid "vahvaid" toidulisandeid, kuni lihtsalt ühel hetkel kustub.
Mina vana õel mutt soovitasin plika kus seda ja teist koheselt saata. Aga pika järelemõtlemise tulemusena pidi ta hakkama nüüd täpselt asja jälgima, kas tõesti on nii, et ta lihtsalt on aseaineks valitud, et ei tuleks mingeid jamasid, kui juhtub äpardus abielumehega.
pidi vaatama mõne nädala. Noh, eks vaatame siis samuti.
 Muidu valitseb meie rannaelus-melus septembrikuine vaikus. Istume "rõõmsalt" kuni õhtuni tühjas baaris ja lööme aega surnuks.
eestlasi on linna jäänud näpuotsatäis. Mina, Roland, Mikk saarel ja kuskil on ka Sass, aga teda pole juba mitmed kuud näha olnud. Loen tasakesi päevi, mis on jäänud eesti lennuni. Eks ta üks patuga pooleks sõit on, sest finantsid on nigelad, aga hädasti on puhkust ja teist keskkonda vaja. Muidugi ei tea, mis üllatused mind veel vanal kodumaal tabada võivad. Aga arvata on, et ilma nendeta see puhkus ei möödu. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar