esmaspäev, 24. juuni 2013

 Blogiks natuke täna veel meie vahvatest ja nutikatest sisalikest. Praegu veel eriti hea blogida, sest etendus on poole peal, ning tegelaskujud "head tuttavad" pealegi.
Olen kuskil eespool kirjutanud, et "sisalikel" tuleb enne kolmekümnendat eluaastat barangile tanu alla saada, sest vastasel juhul hakkab ta turuväärtus kukkuma. Džungilst tuleb ju uusi iga hooaja algul robinal juurde ja omakülamehed enam valge poolt pruugitud kaupa ei taha. Nii tuleb pidevalt liikvel olla, et mitte võimalust maha magada.
Kõrvalbaari tulid umbes poolteist tundi tagasi istuma neli valget kutti, vanuses 25-35.a. Värvuselt näha, et ilmselt esimesi päevi intensiivsema päikese käes.
 Juhuslikult oli täna plaanis õhtupoolik rannas veelta ka Chendal, Iwyl ja veel ühel koleelukal. :)
 Väga kiirelt hoivati laud kohe mehikeste kõrval, telliti kann õlut ja hooöimata sellest, et väljas on praegu kohalike mõistes jahe, ning merevesi külm, kooriti end pesuväele (mitte pävkade), ta mindi hullama vette.
Kena tunnike pidid memmekesed vees ja liivas püherdama kiljudes, aga mitte keegi lauast ei pööranud lihadele tähelepanu, siis aga äkki - oh õnne kaks barangi otsustasid ujuma minna. Chendakene oli kuhugi jalga lasknud, järel on vaid kaks koleelukat. Jess vette sukelduti valgete järele veel kiiremini kui alligaatorid. Nii, ja üks valgetest viitsiski "neiukestega" vestlema hakata.
Paraku mu juust fotikas ei suumi nii hästi, et ilusaid teravaid jahifotosid saaks teha.

Valge vist tüdines siiski ruttu neidude käigefraasidest ja kobis oma lauda tagasi. Sisalik-alligaatorid jäid vette ligunema.
Egas jahedast ollusest kebisid sinihuulelisedki siva kaldale tagasi. Nüüd uus nipp, käepaelamüüjad poisikesed kampa ja lihtsalt hullama(sooja vaja ju saada) ümber nelja apaatse barangi laua, nii, et liiv tuiskab. Nimetul miffil  on nats sitem seis, vees ei pööratud ka talle erlist tähelepanu, sestap kukutas ta end hullamishoos valgete toolile "kogemata". Näh, ja asi mõjus, juba äaheb õllekannude kokkuklopsimiseks, tundub, et selliste nippidega, saab hiljem muudki klopsida. Vaatame edasi.  Teeme viis mintsa suitsupausi :)
OOO muus nipp, pane sõbrantsi trussadesse liiva, see on ikka very sexy! Aga ei mõjunud kahjuks :(.
Vahepeal helistas meie "peresõbranje" kellelegi. Olin juba valmis, et kohe heliseb Reiksi telefon laual, kuid ei õnneks. Ilmselt otsitakse Chendakest taga, ta ju karja juht tavaliselt. Huvitav, kuhu ta kadus??  Korraks ainult virvendas tee peal, aga nagu  meie staff minu ümber ringkaitsesse asus, kadus see miff minema.
Meie oma ilmselt trallab siin, lootuses see neljane laud maha võtta, või oodata ära, millal meie boss baari saabub.
Viimase koha pealt peab pettuma, sest sellel jälle joomapäevad ja istub kodus luku taga. Isegi tablettidest pole tolku, sest vägisi ma neid talle sööta ei saa, ja ise ta neid ei taha võtta. Nii siis juba mitmes kord on ainus tee luku taha panna.
 Nii, vahepeal siis meie sisalikerindel toimunud muutustest. Iwy lontsis kuhugi minema peale telefonikõnet, ja üks neljase laua kuttidest tuli meie baari juttu rääkima - eestlased pagan! Küllap ka see oli põhjus, mis üks iludus jäljed tegi. Ega ma polnudki kade tüdrik - valgustasin kenasti noormehi, et seal on ja saab, hinnatabelit kahjuks ei osanud eriti täpselt tutvustada, sest pole kursis pisiasjadega..
Praeguseks lasi ka viimne koleelukas kodu poole varvast. Nii, et seriaali lõpp!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar