reede, 14. juuni 2013

 Sel aastal on kilekeepide moes värvimuutus. Kui eelmisel aastal olid siniste ja kollaste kõrval hirmus popid valged, siniste või roheliste mummukestega, siis sel aastal sõidavad nii naised kui mehed ringi erkroosade kilekeepidega. Hi-hi! Päris naljakas on vaadata mõnd vanemat härrasmeest sellise roosa lehviva asjandusega moto  seljas. Loomulikult pole kuhugi ka kadunud paksud sinised ja rohelised nokaga keebid.
 Kuid neid peavad enamik kalliks, odavam on osta iga paari päeva tagant kilekeep. Hea mõtlemine, aga paraku nii nad mõtlevad. Sest äkki homme ei saja, siis ei pea kohe ju uut ostma. Selle peale nagu  ei tulda, et keep püsib mitu aastat. Meiegi muretsesime endile sellised eelmisel vihmaperioodil, ning kasutame neid ka nüüd. suurte sadudega.
 Ka täna on selline tore uputav päev.
Autod ja motod rühivad läbi tekkinud jõekeste-järvekeste. Eriti hull on Lion Plazal, kus kolm tänavat tulevad  mäest alla ringile kokku, ning ära voolata on vaid võimalik mööda neljandat teed. nii, et tavaliselt muutub plats vihmaga väikeseks järveks. Küll tehti sel aastal mega ehitustõid kanalisatsiooni ja vee vallas, kuid ei aita see ikka paduvihma vastu.
Lained on ka merel võimsad, praegu ilmselt oleks ka siin kõikvõimalike surfarite paradiis, kuid kahjuks pole hooaega..



 naaberbaari kutid ostsidendale Hiinast odava katamaraani, kuid kohe kui olid selle kokku saanud kiskus tormiseks, ja nii seevaene laevuke nüüd lösutab rannal, kell mastitipus tuulega haledalt kolksumas.

Kaks sõitu saidki sõbrakesed sellega teha.  Viimane kord rühkisid randa juba lainetel hüpates.
Nüüd käis laevukese omanik palumas, et kui keegi öösel katamaraani ümber toimetamist märkab, palun mingu meie staff keelama. Jecku seda vaevalt teeb, see magab tagatoas nagu karu. Saiha tuli eile tagasi, eks siis tema hoiab silma peal.
 Tuli tagasi koos sõbraga, kes jääb mõneks päevaks Sihanoukvillesse. Ja tulid hullukesed Phnom Penhist kahekesi motoga.
Kuus tundi tihedas liikluses "tabureti" seljas - no ei ole poistel aru raasugi.






 Enda isikliku mehikese lukustasin täna ülbelt korterisse. Tean küll, et euroliidus oleks see inimõiguste rikkumine ja mind pandaks ise ka ilmselt trellide taha, kuid no kuidagi peab saama inimese nii kaugele, et ta saaks jutust aru ja oleks natukenegi adekvaatne. Kodust ära tulles muretsesin küll, sest näha oli, et neelud olid tal ikka ülitugevad. Loodan, et ei hakka teiselt korruselt linadega alla laskuma, et poodi tormata.
 Äkki , kui torm edasi kestab ja rahvast ikka ei liigu, palun Saihal baar sulgeda ja lähen varem koju mehele seltsi. kui ta üldse vajab minu seltsi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar