esmaspäev, 17. juuni 2013

 Jätsime eile poisid jälle baari sulgema, sest õhtul oli täielik tühjus rannas.
khamra tuli ka isegi baari nägu näitama ja midagi juhtus Saiha ja Khamra vahel peale seda, kui me koju olime läinud. Mul on pikemat aega Khamra käitumine natuke närvidele käinud, aga poissi tundes ja teades, et kõrghooajal on ta asendamatu, olen siiani alati silma kinni pigistanud, kui ta ei tule tööle selleks ajaks kui vaja on. Samuti olen arvestanud ka tema tahtmisega, et kui talle haigla jaoks antud võlg tasa on teenitud, saab ta jääda madalhooajaks koju.  Nüüd aga jäi ta lihtsalt tööle tulemata koheselt kui Saiha haiglast tagasi tuli, meile sõnagi lausumata. Tegelikult ikka oli välja ilmunud, kuid hilja õhtul, kui me ise juba olime koju läinud. Ning ega ta polnud baaris midagi teinud, lihtsalt napsutas. Pealegi on teised poisid teinud päeval ära kogu ranna kindlustamise vee eest, värvinud seinad jne. Ja-ja! Meil on taas käes see aeg, kui kõnnitee ääres on jälle liivakottide rida ja liiva tassitakse kanderaamidega rannast juurde. Teksapüksid on jalas, kampsik seljas, ja eile külmetasid mul varbad kohe nagu koduski.. Cambodia sügis - temperatuur oli õhtul kõigest (!) +25,  jube külm tundus kogu elamine.
 Aga see selleks!
Eile siis ilmus Khamera jälle õhtul baari,  tiirutas siin niisama ringi ja istus internetis. Ega me suurt temaga rääkinud, sest ajasime Katriniga Skypes juttu. Aga kui olime Reiksiga koju läinud, oli poistel omavahel läinud vist jutuks töötegemisest ja kes kui palju midagi teeb. Igatahes oli Khamra midagi väga-väga sitasti öelnud minu kohta. Seda, aga Saiha ei kannata ja olidki tülli keeranud. Ilmselt pidi see ikka midagi väga kehvasti öeldut olnud, sest muidu ei kaitstaks mind nii tuliselt, et üks lausa teise baarist välja viskab. Loomulikult ei räägi Saiha-sunnik mulle, mis täpselt juhtus. Kuid mulle tundub, et teemaks jälle ikka raha, kõrvaltteenimisvõimalused jne. Khamra oli igatahes kihutanud minema ja lubanud tagasi tulla alles siis, kui kõrghooaeg algab.
 Kuna ma ei tea, mida poissminu kohta ütles, on natuke raskeoma seisukohta võtta, agatundub, et peaksin olema ikka päris solvunud. Tegelikult olen ka. Ütles, mis ütles, siiani olen teda ikka kaitsnud, kui reiks on ta peale vihastanud. Ja just paar päeva tagasi arutasime, kas mitte panna talle kokkamise eest  palka tibake juurde. Küllap ka see oli tüliõunaks, et Khamra nagu tõesti ei oska vastata samaga, kui teda aidatakse. Ise võtab antava tänuga vastu, kuid......

Suurest igavusest vihmasadude ajal, hakkasime baari seinu värvima, esialgu küll ainult need seinad, mis oranžid tulevad, aga küll jõuab paari kuuga ka rohelised osad ilusaks teha. Ja kuna täna vihma veel ei saja saadan Saiha ja ta sõbra Tšomrongi paariks tunniks ringi sõitma. Tšomrong tuli Phnom Penhist Saihaga kaasa, sest polnud kunagi Sihanoukvilles käinud ja on teise parim sõber, nüüd aga istub meil baaris vihmavangis, ning igavleb.
 Üleeile ajasin nad vägisi kose juurde, et teine midagigi näeks ümbruskonnas. Vihma hakkas muidugi täiega kallama ja tagasi jõudes olid mehikesed märjad nagu kassipojad. Peale selle olid hullukesed mesilasparve sõitnud, Saiha sai pähe nõelata, Tšomrong jalga. Häda nende poisslastega :)!
 Kole asi ootas mind hommikul veel baaris. Öösel oli ära surnud meie emane viirpapakoi. Mina arvan, et küllap ta oli haige, aga poisid arvavad, et rott murdis buuri sisse alt äärest ja murdis linnu maha.

Nüüd siis olime sunnitud juba kolmandat korda tooma meie täpilisele viirupoisile uue tüdruku. Sel korral siis helesinise asemel valge. Eks mõne päeva pärast panen ka uuest viirust mõne pildi, praegu nad alles harjuvad teineteisega. Igatahes esimese asjana andis poiss uuele neiule nokaga paar korda otsaette. Vaatame, kas võtab omaks üldse. Esimene neiu peksis kogu aeg teda, teine oli tasane ja malbe, paistab, mis nüüd toimuma hakkab :)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar