teisipäev, 5. august 2014

Peaksin vist natuke kirjutama, nii paljud ootavad infi, aga pole tuju ja pole ka nagu millestki kirjutada. Kõik on pagana segane värk. Ja millised kuulujutud veel levivad. Ohh, pole otsa ega äärt.
 Esmalt siis tuli miski kõrge asjapulk ja teatas, et kolme kuu möödudes olgu platsid puhtad. Selle peale langes Reiks masendusse ja hoolimata peale pandud koodist hakkas jooma. Hämmastav on see, et midagi ei juhtunud, kui ta jõi. Ainult kaineks ei saanud kuidagi. Ja jabur pilk oli ees.
 Siis, tuli miski asjapulk taas baare inspekteerima, ja teatas, et saame aasta ajapikendust. Tore, kõik olid esimesed paar tundi eufoorias, siis hakati asja üle juurdlema.
 Kas äkki see mees, kes nüüd tuli rääkima, et saime ajapikendust, raha mitte oma tasku ei kandi. Siin maal on seda ennegi juhtunud. Ja pärast laiutatakse käsi - ise olite lollid, kui maksite.
Coco igatahes maksis üüri ära. Meie oleme jäänud äraootavale seisukohale. Raha on olemas ja kui nõudma tullakse, siis vaatame. Pealegi pole saanud keegi ühtegi ametlikku paberit asjade kohta, mis juhtuma hakkavad. Osa inimesi arvavad, et ega niipea ei juhtu ikka midagi ja saame hooaja ära teha. Osa ütlevad, et ärge lollid olge, et maksate, baarid tõmmatakse ilmselgelt maha.


  Räägitakse mingist teise kai ehitusest, et laevad saaksid normaalselt hakata Koh Rongi vahet sõitma, kuna saarel pidid algama samuti lammutus- ja ehitustööd, et seal püsti panna uhked resortid.
Teine jutt on, et Dolphinist tahetakse rannas lahti saada, kuna seal on igal ööl vaid probleemid. Küll pussitatakse, pekstakse niisama, doseeritakse narkoga üle jne. Vargustest ja silmatilkadest pole mõtet rääkidagi. Niisama aga Dolphinit kinni ei pidada saavat panna. Üks omanikest on kõrge politseiametnik. Nõnda siis olla mõeldud välja stsenaarium, et suletakse kõik. "Piraat" tegi juba kolm päeva tagasi lõpuõhtu, Veronika ja Sergei "Cafe Noirist" pole ka mitu päeva lahti baari teinud.
Kolmas teema on, et kuna esimesed rahvusvahelised lennud Lõuna-Koreast juba toimuvad Sihanoukvillesse, siis hakkavad ilmselt ka teised siia otse lendama ja vaja läheb rohkelt uusi majutusasutusi. Rannarajoonis on hotellid eriti hinnas ja siia tahetakse rajada midagi Sokhalaadset. S.o. ülisuur hotellikompleks kinnise rannaga.
No võta siis kinni, missugune jutt vastab tõele, mis mitte.
Reiks käis eile mingil olengul, aga seal ei räägitud ka midagi targemat. Nüüd tuleb lihtsalt ära oodata Turismiassotsiatsiooni koosolek, äkki sealt saab värskemat infi.
Eilsest üritusest veel nii palju, et ma ei tea kuidas see nn.kood mõjub, sest alguses, kui ta suurest murest napsu tegi, polnud nagu midagi. Eile oli poole õlle pealt sees keerama hakanud ja kui mina koju jõudsin, oli mehike näost päris roheline. Öö otsa vähkres ja oksendas. Ilmselt hakkab see kood miskit moodi ka talle lõpuks mõjuma.
 Juta tõi oma lapseuntsakad koju tagasi. Roosa, keda me Tolmurulliks kutsume, on paari päevaga kodunenud ja kappide alt tolmu seest välja tulnud. Sööb ja möllab emme, ning meiegagi juba. Hirmsasti tahaks õekese Nirgiga ka möllata, aga õde kükitab vaid diivani taga ja sisiseb. Tolmurull ei saa asjale üldse pihta, ning käib teda välja meelitamas. Eks paistab kaua see aega võtab, et teine julgust koguks, ning ennast ka kätte annab.  ilusad on mõlemad, eks tuleb neile mingi kodu otsida. Kahju, et Riika ära kolis, tema oleks õe-venna kindlasti omale võtnud :)
 Kaks päeva on ilm olnud nii hull, et rannas pole teha ka midagi, Eile öösel sadas padukat mingi kaks tundi järjest. Hommikuks oli Kati toas selline bassein, et lase olla. Meil jookseb vihmavesi siiamaale mööda seina seal alla. oleme küll mutile mitmel korral öelnud, aga ta ütleb vastu ja-jaa, ja midagi ei muutu. :)
Esimese rahvusvahelise lennuga saabunud turiste vihm ei sega. Möllavad ja kilkavad veel, nagu hullud.
Täna oli veel eriti tore pilt selline siis. Vihma kallab, rahvas vees, aga et vihm pähe ei sajaks, siis peab vihmavari ka olema. No anna Buddha mõistust. mida see vihmavari küll varjas, kui laine on nii suur, et käib kogu aeg üle kõrvade.
 Riietega suplus on siinmaal tavaline, aga "sontikuga" suplust nägin ka mina esmakordselt.
Peaks ise ka proovima ja minema vette äkki selle motomeeste keebiga, millel nokaga kapuuts ka on. See oleks ju uus level suplemisel! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar