reede, 22. august 2014

 Eile õhtuse seisuga tundub, et olen ennatlikult Dolphini omasid mustates neile liiga teinud, kuigi kaudselt on nad ikkagi süüdi koera kadumises.
Pagan küll, peab see "Suss" meil selline pisike ja asjalik olema, et kõik teda kisuvad.
 Eile õhtuks, kui olime taas nii Reiko, kui Saihaga teinud kõikvõimalikud tiirud linna peal, tuli mul mõte helistada Khamrale. Ta ju Siville poiss ja äkki teab, kus veel Dolphini majad asuvad. Rääkisin siis teema ära. Nats aja pärast helistas poiss tagasi. Tema tüdruksõber Morgan olla üleeile jalutanud linna mööda ja oli märganud meie Süsi SinCity baaris. Krt, see ju meie selja taga praktiliselt. Morgan oli veel imestanud, et miks koer siin, aga et küllap siis meiegi kuskil lähedal.
 Te ei kujuta ette, kui kiirelt me Saihaga sqaarile lendasime. Koera pilt telefoniga kaasas, sest Gekko Guesthouses on analoogne koer, aga väga vana, ja äkki Morgan ajas segamini. Gekko sealsamas lähedal. Aga ei! Turvamees ja plikad kinnitasid kui ühest suust, et terve õhtu uitas seal baaride vahel meie "Suss" kelluke kaelas. Sai veel plikadelt süüa, aga kätte end ei andnud. Üks tüdrukutest, kes meiegi baaris käinud, ütles kohe kindlalt, et see oli minu koer, sest ta oli isegi mõelnud, et küllap eestlased möllavad kuskil lähikonnas, et koer seal on. Kahjuks juhtus see kõik päev enne, kui meie sinna läksime. Eile õhtuks Süsi seal enam polnud. Jätsime turvale oma tel. nr. ja lubasime ka vaevatasu, kui koer välja ilmub. Vähemalt on lootus, et äkki leiab kodutee üles. Ilmselt on suured koerad ta peitu ehmatanud ja teelt eksitanud, sest kui ta juba roadi teele jõuaks, või tagumisele teele, oskaks ta koju tulla küll. Nüüd aga mõtlen endamisi, et missugune ajukääbik see küll olla võis, kes öösel koera rannast lihtsalt kaenlasse võttis ja eemale tassis. Loodan südamest, et see inimene kors samasugusesse situatsiooni ise sattub.
 Aga nüüd veel teine uudis!!
Saiha NEED pulmad jäävad ära!
Läkski nii, nagu ma talle kogu aeg ennustasin. Anna aega! Poiss leidis ühel hetkel, et turul töötab veel teinegi kena plika, kellele Saiha väga meeldib. Ja poiss hakkas kahel rindel susistama, nagu Chaygi. Aga kui Chay neiud elavad ja töötavad linna erinevates nurkades, siis Saiha omad vaid mõne meetri kaugusel teineteisest. Möödus vaid kaks nödalat, kui vanal pruudil oli uue pruudi olemasolu teada.  Ilmselt toimus mingi väike poksimine, sest poiss rääkis midagi kalade ja kohvi lendamisest turul. Aga eilse seisuga tõmbas vana pruut  Saihale vee peale. Lükkas telefoni levist välja, ja kui poiss lõpuks ühendust sai, siis lihtsalt saadeti ta p...sse.  Mulle see plika ei meeldinud, Snale ei meeldinud, poisi enda emale ei meeldinud - nii, et meie oleme õnnelikud selles mõttes, et poiss ei saa naiseks vietnamlannat, kes vaid raha armastab. Uuel tüdrukul olla suht ükspuha, mis poiss teeb ja kas tal raha on. tal endal isiklik kohvilett turul, nii, et hätta ei jääks. Aga mina, valge ema, olen täna kella kolmeks kutsutud plika koju, et plika ja vanematega tuttavaks saada, sest päris ema ei saa Phnomist tulla. Jeerum, minu jaoks saab see jube olema! Aga eks annan teada kuidas läks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar