esmaspäev, 15. juuli 2013




 Tundub, et ma pole kaua kirjutanud, kui juba rahvas küsib järjejutule lisa!
Tegelikult pole millesti kirjutada.
Madalhooaeg on täies jõus ja mina vaevlen juba kuu aega külmetushaiguste küüsis. Kui palavikust lahti sain, tuli köha, kui köha taanduma hakkas, tuli loomulikult nohu ja koos sellega köha ka tagasi. Nii olengi päevast päeva nagu siil udus ja ühtegi head mõtet pähe ei tule.
Paar päeva tagasi sai käidud "Piraadis" ilusaima ladypoy valimistel. Üritus  oleks ilmselt olnud lahe, kui oleks rohkem ette valmistatud. Aga teha nii, et kui rahvas on juba kogunenud, alles siis sättida valgust ja muusikat paika, ning lükata aina algust 10 minuti kaupa edasi - ausalt öeldes viis huvi ürituse vastu tibake alla. Pealegi ei osalenud üritusel loomulikult need päris tõelised ja ilusad ladyboyd. Kohal oli vaid pööbel, see kes igal õhtul "Dolphinis" kõlgub ja kogemata aeg ajalt chaa asemet baat ütleb :) Mitteteadjatele siis, et naised ütlevad jaatades chaa ja mehed baat. Ühesõnaga, ei olnud meie Bianced, punapead, ega Sofiat oma sõbrannadega.

Näe, saigi "pervertide paraadi" pildid kenasti üles lõpuks. Ega poisstüdrukuid eriti rohkem polnudki kui piltidel. mõni vahest oli rohkem. Igatahes sai paraad läbi poole tunniga.
Istusime siis kolme uue eesti poisist turistiga ja ajasime juttu lihtsalt. Kuidagi läks teema invaliididest kerjuste ja lihtsalt vaeste peale. Samuti ka sellele, et ei pooldata rannas laste käest kauba ostmist.
Reiks on kategooriliselt selle poolt, et ei tohiks midagi osta. Mina nii väga pole, sest jah, ega rahvas nälga ei sure. aga ega nad ei jõua ka kogu oma pere lapsi koolitada. Keegi peab neist ikka tööd tegema.. Olen sellest juba  kuskil eespool targutanud, sellest nn. õnnelikust lapsepõlvest, nii  ei hakka kordama rohkem. Seda enam, et rannas on selline torm,  et tore kui õhtuks baarid teisele poole Sihanoukvillet pole lennanud. Presendid baari ees on pingul nagu äsja Tallinnat külastanud "Krusnsternil" Huvitav, kuidas ma koju saan?? Hommikul kui tulin, sain läbimärjaks, sest olin eile tarkpea ja unustasin keebid mõlemad baari. Õhtul ju ei sadanud :). Sel aastal on ikka kõvasti teistmoodi üldse vihmahooaeg. Eelmisel aastal olid mais kõvad tormid ja ainult sadas. Sel aastal vaid paar tugevamat tormi. Eelmisel aastal oli juuni lõpuks rannas olev puu juba juuripidi vees, sel aastal on puuni veek kena viis-kuus meetrit. Ja kui eelmisel aastal olid nii juuli kui august väga ilusad, siis nüüd kui juuli kohta seda öelda ei saa. Uputab ikka kenasti. Kõrvalbaarid olid hommikul oma korvtoolid kõik rannale tornidesse ladunud, et pärast hea laiali laotada. Mina oma udumunadel lasin toolid hoopis taha seina äärde tassida. Õieti tegin, sest praeguseks on "Coco" toolid kolinud meie baari ette, ning "Serendipi" omad "Coco" rannaribal kaootiliselt laiali. :) Pagan küll, aga koju tahaks ikka minna, sest tundub, et jääbki sadama. Ning pealegi hakkavad mul varbad tasakesi külmetama. Noh vaatan, äkki kannatab minna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar