teisipäev, 5. märts 2013

Ühed tulevad - teised lähevad!
Ikka ja jälle veendun, et issanda loomaaed on ikka rikkalik. Barbie sõitis ammu tagasi koju, aga kloonid ilmuvad ikka ja jälle tagasi. Tore klid tuli ühe neiu suust alles hiljuti ja käis stafi kohta. Küsimus siis:" Kust te need poisid saite ja mis rahvusest nad on?" Vastus: "Puhastverd eesti poisid! :)". Vastus:" Ahahh, ma arvasin, et Taikad, näevad sellised välja!" Ma ei suutnud imestusest isegi irvitada!!
Korteri suutsime suure otsimisega ometi lausa viimasel päeval leida. Eks näis kas on normaalne. See selgub vihmahooajal.
Hooaeg hakkab vaikselt-vaikselt otsitaaskord kokku tõmbama! Meil on samuti vaiksel-vaikselt baaril aasta täis tiksunud.
Sel päeval kui oleks pidanud pidutsema, selgus, et mu väiksel Süsil on parvoviirus, mis teadupärast lõppeb tavaliselt siin maal koera surmaga. Ma pole enne kunagi nii kiirelt leidnud siinsete loomaarstide hulgast tõelist veterinaar, kui siis. Õnneks oli just üks vene poiss avanud Victory Hillil oma tõelise kliiniku. Mitte sellise saraaluse, kus tavaliselt kohalikud arstid tegutsevad. Terve pole mu koer veel praegugi, kuid täna tundub, et suurem oht on seljataga. Poiss reageerib juba elavalt ümbrusele ja jookseb süstide eest ära. Ise veel ei taha süüa, tuleb teha süstlaga sundtoitmist. Kuid tänu sellele, et koer juba elav on panin täna isegi baaris muusika mängima, kuigi lubasin, et panen tümpsu taha vaid siis, kui Süsi tagasi toon.
Aga tuli panna, sest vaikus tapab. Nimelt on meil jälle ka teised probleemid baaris tekkinud. Lihtsalt tundub, et kui poistel igav hakkab, tekitavad nad mõne probleemi.
Kuna lõpetasime Sofiaga koostöö, sest ta hakkas palka juurde pressima, siis on nüüd köögis poisid. tekkiski kohe teema, et kes mida koristab enda järelt. Õhtune vahetus hakkas vinguma, et hommikune ainult molutab, hommikune jälle, et peab õhtuse järelt hommikul koristama. No tavaline teema, aga pläägutamist jagus poistel kõvasti. Teatasin, siis, et igaüks koristab enda järelt. No ja täna - tulen tööle, ja Khemeral, Saihal ja Hongil olnud õhtul niiiii kiire ööturule tormamisega, et isegi grilllihade kapp oli kööki maha visatud. Panin nad hommikul seda koristama. Nüüd siis ollaksegi mossis. Ja just paar päeva tagasi oli jutt, et rotid andsid selle haiguse koerale, ning, et rotte vähemaks saada, tuleb koristada. Jutt nagu hane selga vesi ilmselt! Eks paistab, kaua põrnitsevad.
Vahepeal käisin nüüd kodus koera süstimas. Süsi on juba päris krapsakaks muutunud.
Panin eesti muusika käima ja tuli "Termika" "Ingli puudutus", Imelik, aga tekkis selline kurb tunne, nagu oleks midagi kadunud ja hakkasin miskipärast mõtlema Viivika isale. Pole ammu juba teda niisama äkki meenutanud. Küllap laulu sünad ja stafiga sõnatu suhtlemine tingis seda.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar