laupäev, 23. mai 2015

Täna oli üks tore päev! Sain oma õeluses ikka nalja nautida iga kandi pealt.
Esiteks avastasin hommikul, et mulle on saatnud sõbrakutse neiu, kel nimeks Ahhoy Kaka!
No nii vahva nimega neiu lihtsalt peab sõbraks võtma! Aga kuna ta lähemal uurimisel osutus ikka täiesti võhivõõraks, siis loobusin. No aga panevad ikka nimesid! Eurooplasele, eriti eestlasele, tunduvad  need nii hullud mõnikord, et isegi naerma ei aja.
 teiseks toredaks naerukohaks olid mingid Vana Euroopa näitsikud neljakesi.
Kuna täna oli vihmane, siis oli ime, et me üldse kedagi hommikul sisse saime, aga näe, vedas.
Neiud tellisid müslit jogurti ja keedisega. Mahlakest ka! mahla sisse jääd panna ei tohtinud, aga Hein tegi mahla siis neile veega pooleks, muidu lähevad plikad ju rammusa toidu-joogi peal paksuks.
Ja siis tuli päeva nael! Soa oli veel kööki tulemata ja Hein tegi ise neiukestele jogurtimüsli ära.
 Neiud sõid kõik kenasti ära, panid moosi ka peale ja puha.
Siis tuli Soa ja küsis, et mis selle kookosest paneerimispulbriga on nii hirmsasti möllatud, et purk laual pooltühi? Hein-mehike söötis tüdrukutele paneerimispulbrit jogurti ja moosiga. Issake, ma panin sellise naeru maha, et mõtlesin, et saan maksarebendi! Loodan, et plikadel ikka põhi all seisab, või mis veel hullem - kui kitib pärasoole äkki nii kinni, et ei liigu enam ei edasi, ega tagasi.
Oi see oli tore söögitegu Heini poolt!
 Aga neiukesed sättisid end kenasti kookosepulbrit seedima jalad tagumiku all ja nohistasid internetis, ning kaeblesid kellelegi telefonis, et ei saagi päevitada, turismifirma peab raha tagastama. Nemad kõik puha valged, aga lubati päikesereisi.
 Nii, siis saabus päeva kolmas üllatus. Ühejalgne hoogles karkudega lagedale, nukker pilk silmis, ning tegi njämm-njämm häälitsusi. Neiudel läks süda härdaks ja onkule taheti riisi tellida. Kui onku sellest aru sai ja lõugama pistis, pidin ma lausa püksi tegema. No nii naljaks oli!!
 Mis selle asja veel toredamaks tegi, oli see, et keset sajatamist helises kerjuspoisil taskus telefon, ning suure solvumise ja ähmiga rabas ta oma "apple" taskust lagedale. ossa pagan, kus neiud läksid kurjaks! Kõik neli tühja jogurtitopsi ja poolikud veepudelid lendasid kargukarla poole :) ;)!
 Selline sädin ja melu oli baaris, et isegi papakoid olid vait ja kuulasid huviga uusi ingliskeelseid väljendeid!
 No  aga ega siis suure irvitamise peale karistus tulemata jää!
Plikad said vihma vaheajal minema, meie koristasime baari ja palme völja tõstes tõstsin ka pilgva poole. Selline pilv oli hooga tulemas, et vaevu jõudsime varjud kokku korjata, ning katted alla lasta.
Esimesena andis vihmavalingule järele köögi vihmaveetoru, ning pizzaahi sai kaela järjekordse annuse vihmavett. Vesi lainetas taas üle ukseläve ja Soal oli tegemist, et köögist välja ujuda.
Järgmisena otsus minema lennata poistetoa katus. Eks essuhais vajaski tuulutamist, kuid sellise ilmaga - oleks võinud veel oodata.
Et see on Hongi ja Heini residents, tegid poisid imet, ning päästsid, mis päästa annab. Uus katus tuleb lähipäevadel muidugi välja mõelda.
Nii, et ikka ei tasu irvitada midagi, kohe kutsutakse õelutseja korrale loodusjõudude poolt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar