esmaspäev, 26. august 2013

 Kuramuse Cambodia nuhtlus!!!
Rotiraisad!!!
Aasta tagasi sai köögis ja baaris vahetatud kogu elektrijuhtmestik. Ok baaris sööb juhtmestiku meresool ja niiskis, nii, et korduvalt on tulnud vahetada pirnipesasid. Aga köögi on tänaseks rotid keeranud sellise jama kokku, et tuleb taaskord käiku lasta oma "mustade päevade"raha!
Need elajad, kes teadupärast siin maal on taksikoera kasvu ja keda on miljoneid, on närinud läbi absoluutselt kogu juhtmestiku. Ja närinud nii osavalt, et elekter nagu toimib kogu aeg ja köögitehnika töötab. Ainult vahelduva eduga saab ühest või teisest masinast sirakat. Paraku on sirakatesaamine nüüdseks muutunud juba liiga tihedaks. sellepärast kutsusin oma tuttavad "klounid" elektrikud asja uurima. Sellepärast ka, et muidu oleme ikka oma jõududega suutnud juhtmeid lappida, kuid nüüd jäi ka minu ja Chay mõistus sellele alla.
 Ja selguski, et tänu sellele, et juhtmed on pidevalt särtsunud lühistest, on sujuvalt kogu juhtmestik läbi särtsunud. Ühesõnaga on lihtsam jälle vahetada paarkümmend meetrit elektrisüsteemi, kui lappida jupiti ja keerata tuksi pizzaahi ja sügavkülm.  Pizzaahjust see eriline lühistevärk alguse saigi. Ahi on lihtsalt kõige targem neist masinatest ja elektroonika hakkas tõrkuma.
 Aga rottide vastu pole ka siin maal ilmselt mingit rohtu. Kogu köögist saab igal õhtul toiduained kappidesse koristatud ja ometigi on köögis igal öösel rotipidu. kasse nad ei karda, sest kassid jäävad neile kasvult alla. Puuriga puudmisest pole ka erilist tolku, sest raisad on kavalad. Puuri sattuvad vaid pojad. Mürk on olemas ja saab kogu aeg ka pandud, kuid need elajad lihtsalt sigivad kiiremini, kui surevad.
 ja kogu rannaäärsed restoranid tõstavad oma prügi ju baaride taha prügikastidesse kust siis prügi auto nad ära viib. Aga enne seda saavad rotiraisad seal pidutseda.
Ohhhh! Eks siis nüüd tuleb taas midagi välja mõelda, et uus juhtmestik teravate hammaste vastu kindlustada!
 vahepeal sai nalja natuke. Lapsed-taarakorjajad käivad iga päev rannas purke otsimas. Üks tüdruk, kellele meie koer kangesti meeldib, käib alati ka küsimas, et ega meil prügikasti pole taarat kogunenud.
 Meie Jeckukene on aga väga rahamaias ja korjab taara baari taha suurde tünni, kust siis selle mingile räpasele mutile sentide eest maha ärib. ma olen teda mitu korda informeerinud, et sarnaselt temaga saavad taaranoosist osa ka mõned prügimäelapsed ja meie ranna maskott "euribor" See siis selline neljakümnendates prükkarimutt, kes ka purke kogub.
Aga Jecku on ahne ja peidab igal võimalusel taara ära sinna tünni. Täna läks jecku vahetult enne magama, kui rannalapsed tulid. kuna ees kastis taarat polnud, saatis saiha nad vaikselt Jecku kullasoone juurde ja lapsed tegid seal puhta töö.
Nüüd ootan põnevusega seda hetke, kui jecku avastab, et teda on "röövitud"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar