laupäev, 17. märts 2012

indo-hiina

17.03.2012

Kogu päeva on sätitud meie korterisse internetti, ja pole veel kindel, kas see homme arvutit lahti tehes ikka veel töötab! Imedemaa! Selle asemel, et kohe vahetada ümber vigane modem, üritasid 2 khmeeri asjameest seda vigast iga hinna eest elule ergutada. Alles õhtupoolikul, kui pealinnast oldi hüva nõu saadud, vahetati modem välja!
Neist iga hinna eest punnitamistest võib paari nädala jooksul, mis me siin oleme baaris toimetanud, tuua näiteid palju. Järjepidevalt üritatakse turult vähem kaupa saata, kuigi nad teavad, et me kaalume kõik üle. Hinnad tuli ka kiiresti endale selgeks teha, sest muidu muutusid need minutitega, jne, jne. aga selle kõige juures ollakse sõbralikud ja naeratatakse kogu aeg. Hämmastav rahvas!
Üks baari koristajatest läks 2 nädalat tagasi venna pulma ja jäigi, näis millal saabub! Panjal (kelneripoisil)ei sobinud meie kokaga koostöö ja otsustas lahkuda, lihtsalt niisama! uue staffi leidmine on aga päris raske, sest tööle käivad end pakkumas need kel ingliskeelt kahjuks suus pole. Nendega on klienditeenindust teha pagana raske, nii, et otsime ikka jätkuvalt. Allesjäänud staff on aga tore, õpivad meie kõrvalt sama usinasti eesti keelt, kui meie khmmeri keelt. Panin just vahelduseks sääsespiraali tossama, lubati vaniljelõhnalist, kuid ikka haiseb nagu seep. Sääski on siin muidugi külluses. Seda enam, et algamas on vihmaperiood. juba praegu sajab igal õhtul kenasti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar