reede, 9. jaanuar 2015

Cambodiamaal on ikka "tore" elada!
Igasuguseid üllatusi on kuhjaga sel maal minu jaoks varuks!
Käisime ringi sõitmas neli päeva Koh Kongi provintsis. Koh Kongi linn ise on suht mõttetu piirilinn, kuid ümbruse loodus on seal võrratu.
Tagasi jõudes läks aga riiuks, sest hoolimata sellest, et mind neli päeva polnud, pidin ma hakkama aru andma, mis poisid vahepeal teinud on ja miks baari sissetulek pole samal tasemel võrreldes aastatvahetuse nädalaga.
Ühesõnaga - seis ikka sama nagu tavaliselt, kui olen julgenud puhata, siis saan selle eest mitmekordselt pähe, sest sel ajal on baari töö langenud.
Tänu pidevale tänitamisele ja ajude komposteerimisele loobun sõidust Vietnami, et vennaga kohtuda.
Loodetava kodurahu huvides, sest muidu peaksin ilmselt veel pikalt kuulama,kuidas ma aina puhkan ja "lõbusalt" aega veedan, samal ajal, kui teine inimene ei saa rahulikult kohalikku viskit nautida, vaid peab mind asendama.
Pideva irina tõttu jätsin ka minemata Kampoti, olen parem siin hullumajas edasi.
Saiha stoppis töö!
Erilist põhjust nagu polnudki, ju on mehikesel siiber ühes kohas nii kaua olemisest. Kuna palusin tal telefoniga rääkimise kõrvalt ka klienti teenindada, lendas telefon nurka kildudeks ja poiss putkas ise pealinna. Vaatame, kui nädalaga tagasi ei ilmu, võib ilmumata jättagi! Lasteaed!!!!
Nii, ja eriti vahva on see, et meie baari taga asuva marketi omanik võtab ette mingi suurema ehitustöö, mille käigus jääb talle ette meie elektriliin. See tõmmatakse homme lihtsalt maha, ning me vaadaku ise, kuidas ja kus kohast baar uuesti elektrifitseeritud saab. Ning uue liini eest peame me OTSE LOOMULIKULT ka maksma!!
No tere tulemast lollidemaale!!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar