esmaspäev, 15. detsember 2014

 Hooaeg hakkab hoogi lisama!
Panime taas täna iseseisvalt rannatoolid välja. Pilt poole parem, kui madratsid laiali liival mustlaslaagril. Inimesef saavad korralikult pikutada ja ka ostavad baarist.
Ütlen ausalt, et kõik päevitustoolid hõivati viie minutiga.
Kõrvalt Coco pani välja vaid toolid,  päevitustoole ei julgenud veel.
 Khmeerid on üldse mõne koha pealt erilised "jänespüksid" Eile õhtul, või õigem oleks ilmselt öelda päeval, hakkas endises "Serendipitis" ja praeguses "Waikikis" diskor muusikat (vaibakloppimist) üle ranna laskma juba õhtul kuue ajal. Musa oli ikka räigelt kõva, ja kõik hoidsid kõrvu kinni. Aga keegi ei läinud midagi ütlema. Hoopis Coco omad vahtisid lootusrikaste nägudega minu poole, kui ma kodust tulin.
Loomulikult läksin ma ütlema. Palusin muusika B&B ajaks vaiksemaks panna, sest nad pole ainsad rannas. Pööritati silmi, aga paar detsibelli läks musa vaiksemaks. Siis läks juba Reiko (kaine!), ning röökis "Waikiki" valge omanikuga pikemalt. Khmeerist omanik jooksis lihtsalt eest minema. Reiko siis tutvustas valgele mehikesele olukorda. Ja ühtlasi teatas, et kui selline asi kordub, on praegust olukorda rannas arvestades ülilihtne Phnom Penhist välja kutsuda müramöötjad. (Nad on korra muide käinud rannas).  Sell hakkas kokutama ja seletama, et tal täna kavas jalkaõhtu ja kogu linna valged tulevad alla jalkat vaatama. No saime naerda. Reiks soovitas mehikestel jalutada "Big Easysse" ja järgi vaadata, kuidas käib valgete jalkavaatamisele meelitamine. Neil seal ülisuur ekraan, mõnus spordiatmosfäär jne. Nendel rannas klubimusa täispööretel tümpsumas, telekas pisike nagu p...seauk ja meelitavad rahvast.
 Tegelikult lõppeski "Waikiki" jalka fiaskoga. Inimesi oli napilt kümme ja neidki ei huvitanud jalka vaid väljareklaamitud odav õlu.
Aga hooaeg käivitub!
Juba on kohal ka esimesed lollid ja esimesed tropid, keda eriti ei soovi teenindada.
 Lolliks pean ühte ameerika taati, kes endale plikasi põrutamiseks rabab ja on korduvatest hoiatustest hoolimata ikka paljaks varastatud. Eile  peedistas teda baaris üks plika, keda me "munaks" kutsume. Muna on meeter kuuskümmend korda meeter kuuskümmend ja kaalub ka 160. Pagan teab, kas taat teda põrutatud saigi, sest plika on niiiii ümmargune ja ilma igasuguste väljaulatuvate sangadeta, et veerlema hakkamist ära hoida, aga plika arvab, et taat on nüüd ta mees ja kisas eile lausa hullupööra. kui avastas, et taadil juba uus mimmu. Tõstsime muna baarist välja, sest ta hakkas kriiskamisega juba Waikikile silmi ette tegema. Muna istus siis grilli ääres ja valas krokodillipisaraid, et mees teda petab! :). Taadil ei jäänud muud üle, kui palus Reiksil end motoga hotelli visata. Ossa raks, kus "muna" leekis nagu tulekera järele. Tulekera selle pärast,met munal on hõljuv punane rüü üll, et ta väga munana ei tunduks pimedas.
Aga täna hommikul käis taat juba küsimas, et ega ta eile oma telefoni meile letile ei unustanud - olla kadunud. Eks keegi neiudest saab nüüd helistada nutitelefoniga!
Tropid on meie kallid kaasmaalased kahekesi!
Paarike saabus eile, täis kui jääkarud ja teavad kõike! Ise küsivad ja vastavad! Hommikul räntsatasid baari, ja kukkusid kohe esinema. Kahemillise promilliga on praeguseks ujunud juba poolde lahte. Vaatame, kuidas tagasi saavad! Ja pärast lähevad rolluga ringi sõitma. Proovisin neid natuke maa peale tuua, aga ei olnud mõtet. Lasku käia! Mis sa ikka endast targemaid õpetad!
Nii kaua, kui kahe,  lastega peredega arutasime, mida nad saaksid teha täna, nii et paariaastased ei tüdineks, viskasid need purjus tuvikesed kõrvalaluast selliseid pärleid, et ma ei vaevunud neid isegi teretama korralikul peale seda. :), Eks kui kainenevad, siis saan ilmselt kuulda taas, et oleme kõige ebasõbralikum ja mitteabivalmim baar terves Cambodias!  Aga eks peab ju imagot säilitama!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar