reede, 7. veebruar 2014

 Kivi valge rassi kapsaaeda!
 Pagan kui rõvedad oskavad teist osa olla puhkuse ajal!
 Alatihti tuleb ette, et meilt küsitakse, kuidas me suudame elada nii räpasel maal nagu seda on Cambodia, kus prügi vedeleb kõikjal. Aga ainsad, kes vähemalt meie linnas prügikaste purjus peaga pikali kukuvad, või lihtsalt tahtest lahedad olla, neid jalaga ümber nügivad - on valged.. Ok ega ma väidagi, et khmeerid ei loobi prügi maha, aga neile on see sisse kodeeritud juba sajandeid, et prügi käibki maas, meile aga vastupidiselt - prügi koht on prügikast. Mis kuramuse pärast te siis seda vaest ja räpast Cambodiat veel rohkem sittate!
 Küllalt olen kuulnud, et kohalikud mehed on igavesed räpakotid oma pikkade küüntega ja kommetega Käivad  häda tegemas iga võimaliku posti najal, nagu koerad, ning kui ikka till sügeleb, siis sügatakse avalikult.
Valge mees kusemas vastu baari presentseina pole aga midagi. See on loomulik, Vetsu minnes ei sulge enda järel iialgi ust, jälle loomulik.
 Kui kohalikud taxigirlid välja arvata, siis ei amele kohalikud kunagi avalikult ja sex tuleb nende puhul kõne alla, kui ollakse ikka tükk aega kindel paar olnud ja pere poolt on ka õnnistus, ehk nõusolek abiellumiseks antud.
 Teha napsuse peaga kell neli päeval avalikus rannas oma kutile sületantsu koos kerge striptiisiga on valgetel täitsa loomulik.Mis siis, et ka ülejäänud rand sellest kaudselt osa saab. Bikiinides poeskäimisest ma parem ei räägigi.
 Üldiselt käitutakse ikka päris nilbelt. Aga ok, käituge! See on ju teie puhkus, aga ärge arvustage siis sealjuures kohalikke.
 Olgu teie meelest kohalikud räpased, mis sellest, et tegelikkuses käivad nad kordi rohkem kui teie päeva jooksul end pesemas, aga teie olete ju VALGEST RASSIST!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar